nedelja, 26. maj 2013

Kaj početi v nedeljo

Vir.

Poniknili smo za kak dan, ampak sedaj se nekako tako kot Hilda Tovšak javljamo nazaj, kljub temu pa se motite, če mislite, da smo vmes spali, ker se na Đuboxu ni nič vidnega dogajajo - o, ne, ne, v zakulisju smo pripravljali nove blogerske intervjuje in zelo zavzeto brskali in iskali nove bloge, ki bi si zaslužili objavo na naši listi - pridejo kmalu, do nadaljnjega pa vas puščamo v veselem pričakovanju.

Danes pa: nedelja, vreme ni najbolj prijazno, zato se skrivamo v svojih čumnatah, goveja juha se že pridno kuha na štedilniku, radio je prižgan, medtem ko tuhtamo, kako bi izkoristili še zadnji prosti dan pred začetkom novega delovnega tedna. NaredilaAna priporoča peko male makove potičke, ki vam ne bo vzela veliko časa, zato pa le nekaj masla, mleka, moke in eno jajce za testo, za njeno bistvo pa naribana jabolka, zmlete piškote, sladkor, mleko in, seveda, mak.
Vir.
Če pa pri vas na štedilniku morda brbota kakšna manj tradicionalna zelenjavna juha, potem imate na pultu najbrž tudi blender, v katerega lahko vržete sestavine za slastno in fotogenično presno tortico z jabolki in brusničnim prelivom, ki jo je na svojem blogu Moj svet priprave in kuhanja sladic pripravil Dpek.
Vir.
Lahko pa se lotite tudi celotne proizvodnje domačih izdelkov - omesite ne le za kruh, ampak še za pico, pripravite kakavov sirup in poleg tega še domač detergent za pranje perila - vsega tega se je namreč včeraj lotil Aleš Čerin na blogu Preprostost.
10 5 13
Vir.

Da pa boste imeli za naslednje kuharske podvige zelišča vedno pri roki, jih čim prej posadite v lončke, če tega še niste storili - takole bujno rastejo pri Spini.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...