ponedeljek, 9. junij 2014

Nagradna igra: 3 knjige za gusarje, kuharje in otroke

Vir.


Reklamo za kakovostno novinarstvo oz. za portal Pod črto je zgoraj levo zamenjala reklama za otroško ustvarjalnost, ki male gusarje vabi k Zabavi na Izgubljenem otoku, Đubox pa vse svoje bralke in bralce poziva k sodelovanju v nagradni igri, v kateri lahko zadanete simpatično knjigico. 
Picture
Vir.
V njej boste poleg zgodbice o dveh nabritih kapitanih in simpatičnih ilustracij petletne deklice našli še ideje za takšno in drugačno otroško ustvarjanje, igre za prosti čas in za praznovanje rojstnih dni ter enostavne recepte, s pomočjo katerih bodo otroci lahko pripravili slastne gusarske jedi za pojedino na Izgubljenem otoku.


Vir.


Mali gusarji se tako s pomočjo knjigice Zabava na izgubljenem otoku spremenijo v male kuharje, ki z velikim navdušenjem pripravijo takšne in drugačne jedi po gusarskem in otroškem okusu. In kako otroci ustvarjajo v kuhinji? Kaj vse znajo pripraviti in speči? To zanima tudi nas!

Picture
Vir.


V nagradni igri Đubox v sodelovanju z blogom 220 stopinj poševno podarja 3 knjigice Zabava na izgubljenem otoku. 
Vir.

Gusarska knjiga, polna zabavnih idej, lahko postane vaša, če z nami delite predlog, kako lahko otroci pomagajo pri kuhanju in pripravi hrane, kako uživajo med mesenjem žemljic ali izdelovanjem piškotov, kako valjajo ali vlečejo testo, so beli od moke ali umazani od čokolade, s katero so pomagali okrasiti takšno in drugačno pecivo - za navdih si poglejte pripravo, peko in okraševanje čisto prave torte po otroško na blogu 220 stopinj poševno.

Picture
Vir.
Povabite svoje otroke v kuhinjo, izberite preprost recept za katerokoli jed, ki jo imajo otroci radi, pripravite piskre, žlice in vse sestavine ter se lotite kuharije, ki jo boste v sliki in besedi nato z nami delili na svojem blogu oziroma kje drugje (glej pravila). Tako boste preživeli nekaj zabavnih uric s svojimi otroki, se imeli fino, jih nekaj novega naučili in si morda prislužili tudi knjigico Zabava na izgubljenem otoku. Naj se torej kuharska zabava prične!
Picture
Vir.


Še pravila:

1. V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki na svojem blogu objavi avtorski prispevek o tem, kako otroci sodelujejo pri pripravi hrane in kuhanju ter pri tem upošteva vsa pravila nagradne igre (glej točko 3).

2. Sodelujejo lahko prav vsi blogerji, tudi tisti, ki (še) nimajo bloga na naši listi. Svojo idejo lahko objavite tudi na svoji spletni strani, družabnem omrežju oz. kje drugje na internetu ali nam jo pošljete na jukeboxblogs@gmail.com in bo objavljena na Đuboxu.

3.  Da bomo vedeli, da želite sodelovati v nagradni igri, mora vaš prispevek vsebovati tudi povezavi do Đuboxa in do bloga 220 stopinj poševno. Če nimate bloga na Đuboxovi listi oziroma boste svojo idejo objavili kje drugje na internetu, nam morate povezavo do predloga nujno poslati na elektronski naslov na jukeboxblogs@gmail.com.

4. Nagradna igra traja od ponedeljka, 9. junija, do srede, 25. junija, do polnoči (00:00). 

5. Od četrtka, 26. junija, do 30. junija, bo nato potekalo glasovanje, na katerem boste lahko bralci med vsemi prispelimi idejami izbrali svojega zmagovalca. Drugega zmagovalca bo izbral Đubox, tretjega pa avtorica bloga 220 stopinj poševno. Vsak od zmagovalcev bo po pošti prejel nagrado: knjigico Zabava na izgubljenem otoku.
Vir.

Akcija! :D
Vir.

Knjige za nagradno igro je prispevala njihova avtorica Urška, ki piše tudi blog 220 stopinj poševno, kjer lahko zabavo na izgubljenem otoku tudi naročite.

1 komentar:

  1. Še bombonček za avtorje blogov na Đuboxu: tisti, ki boste sodelovali v nagradni igri, se boste s tem lahko potegovali tudi za naziv blog meseca!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...