ponedeljek, 29. april 2013

Đubox gre na morje

Đubox se gre potepat na lepše in niti pod razno ne namerava s sabo nositi računalnika in interneta, ampak bo z možgani na paši pod soncem sanjaril o tem, kako bo nekoč slaven blog, kako ga bodo imeli vsi radi in kako si bo nabral cel kup oboževalk, ki bodo v njegovi odsotnosti pisale nešteto komentarjev s stotisočimi klicaji.
No, do takrat bo preteklo še veliko vode, Đubox pa bo kakšnih deset let pred tem prišel nazaj z morja, kamor se gre namakat danes: do takrat se boste morali znajti sami oziroma z listo na desni strani, kjer se vam vsaj dan ponuja dovolj novega in zanimivega branja, da vam nikakor ne bo moglo postati dolgčas.
Če pa vam slučajno postane, greste lahko Đubox še lajkat na Facebook, ker morda bo, če bo zbral dovolj oboževalk in oboževalcev, celo pretegnil svoje krake in razširil vsebino še na knjigo obrazov.
Lahko nam tudi poveste, kaj bi želeli videti in brati na Đuboxovem Faceboooku, ali bi bili radi le obveščeni o novih objavah? 

Lahko nam obrazložite, kako se spodaj pod objavo doda male sličice z linki za šeranje vsebine na drugih družabnih omrežjih (če ne veste, o čem govorimo, ne skrbite: tudi mi ne čisto točno, zato bi se pa radi poučili)?
Lahko nam v komentarje napišete, kaj bi si poleg receptov (ja, teh je po nekem čudnem naključju vedno največ), še želeli videti izpostavljeno v središču Đuboxovih žarometov - morda politične teme, več mode ali čisto običajne tegobe blogerskega življenja?
Lahko tudi ugibate, kdaj se bo pojavil naslednji intervju, ampak le če ste jasnovidni, saj tega niti mi ne vemo - se pač držimo preprostega načela, da je lenoba včasih tudi konstruktivna: recimo takrat, ko se med lenarjenjem in počitnikovanjem, pod to objavo nabirajo konstruktivni komentarji bralcev, polni finih idej in predlogov - če potrdite našo tezo, jo bomo ustoličili v Đuboxovi ustavi.
Lahko pa nas imate samo še naprej radi (sj ns mate, ane?:)

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...