petek, 13. september 2013

Za nazaj in za naprej

Kar ne moreš storiti danes, prestavi na jutri, kajti jutri bo sobota in jutri bomo lahko vse, šli v hribe, jedli dobro kosilo, nalakirali nohte, si vzeli čas zase in za družabnost, pospravili stanovanje, pomili posodo, šli po nakupih in na izlet, imeli sestanek, telovadili, končno pobrali krompir in slive, prebrali knjigo, si ogledlai film, šli na koncert, se zdravo prehranjevali, zlikali perilo in tako dalje. 

Ker je načrt že tako velikopotezen in optimističen, da vanj ne moremo več zares verjeti, vam lahko lahkomiselno za jutri obljubimo eno kampanjsko objavo, v kateri bomo zajeli vse, kar smo danes zamudili, kar smo v celem tednu morda zgrešili, ker - kot smo dejali že zadnjič - med našim nečasom je po Murphyju na Đuboxu vedno največ zanimivih zapisov, ki bi jih bilo treba izpostaviti in deliti. Jutri vam servirali blogerski pregled tega tedna in tako poravnali dolgove za nazaj, za naprej pa bomo (prav tako jutri!) pripravili nadaljevalni program: še smo tu, ne obupajte nad nami, v nedeljo dobimo celo goste, za katere lahko še vedno glasujete, nato pa začnemo še z novim krogom izbiranja bloga meseca, tudi naslednji (in zelo fin!) intervju nas že čaka, dogajanje bo pestro in ne bo nam tako kmalu zmanjkalo štrene, včasih nam zmanjka le malo časa - ampak jutri ne, jutri bomo lahko vse: svakoga dana v svakom pogledu sve više napredujemo.

Ostanite z nami.

2 komentarja:

  1. Danes sem prvič kliknila na Đubox in odkrila zelo zelo zanimive stvari na enem mestu. Čestitam, prijetno sem presenečena.
    Pa še, ja, v čast mi je, da sem našla tudi svoj blog na seznamu objavljenih.
    Lp, Ljuba

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala, nas je pogrelo. Veseli smo vsakega novega obiskovalca oziroma bralca. Se bomo trudili še naprej.
    Se beremo in pozdrav,
    Đubox

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...