sobota, 15. junij 2013

Intervju: Tesa z bloga Magnifique

Vir.
Tokrat smo uresničili željo ustvarjalcem RetroSpektive, ki so si zaželeli, da bi v enem od naslednjih intervjujev izprašali Teso z bloga Magnifique, na katerem res skorajda vsak dan pridno objavlja svoje zanimive outfite, kombinacije različnih kosov oblačil na čudovitih fotografijah, ki so delo Žige Domadenika - brez fotografij na modnem blogu pač ne gre, kot tudi ne brez občutka za to, kaj skombinirati, predvsem pa kako. Modni blogi delujejo malo drugače kot ostali, saj se avtor na njih bolj izpostavlja, ne more se pač skrivati za zaslonom računala s skuštranimi lasmi in v pižami, lahko pa se po drugi strani izogne temu, da bi kaj napisal o sebi, saj fotografije govorijo same zase - no, tokrat je Tesa v malo drugačni vlogi, saj nam je prijazno odgovorila na naša vprašanja. Prijetno branje!
Vir.
Ko smo bili majhni, smo sanjali, da bomo postali smetarji, učiteljice ali piloti, kariere blogerja pa si najbrž ne želi prav veliko otrok. Zakaj sploh imeti blog?
Blog je odlična alternativa za modne navdušence, ki želijo prispevati svoj košček v ta velik modni svet ter hkrati izražati svojo kreativnost in ljubezen do mode.
Vir.
Kolikokrat na dan klikneš na svoj blog? Ali kdaj prebiraš arhiv oziroma svojo blogersko zgodovino?
Zjutraj naredim objavo in potem tekom dneva zelo redko kliknem na blog. Ponavadi ga spet poklikam zvečer, ko malo počekiram, kakšni so bili odzivi na zadnji post, blogersko zgodovino pa tudi precej redko prebiram, ker temu ponavadi sledi: »Ojoj, kaj sem pa s tem outfitom mislila …!« :D
Vir.
O čem najraje pišeš in kaj narediš, če se ti res ne da blogati? Žrtvuješ kos dobre torte vesolju za navdih?
Glede na to, da pišem personal style blog, je teksta na blogu manj in so v ospredju bolj fotografije, katerim ponavadi tudi prilagodim besedilo, vsake toliko časa pa mi zapaše, da na blogu malo razlijem svojo dušo in s svojimi bralci podelim tudi malo bolj globoke misli. Če sem popolnoma brez inspiracije, ponavadi poiščem kakšen dober citat ali pa objave tisti dan enostavno ne naredim … kvaliteta pred kvantiteto je moje vodilo. :)
Vir.
Kako pomembni se ti zdijo komentarji oziroma odziv bralcev? Koristijo predvsem gospodu Egu, ki uživa pod žarometi hvale in vzdihi navdušenja, ali je od njih še kakšna druga korist? Se iz njih pogosto razvije spletna debata?
Seveda je lepo prebirati, kako so ljudem všeč tvoje objave, vendar pa se hkrati zavedam, da je kar precejšen del teh komentarjev tudi t. i. »spam«, saj se prek teh komentarjev drugi blogerji poskušajo predvsem izpostaviti in se dejansko ne poglobijo v tvojo objavo. Tako sem zelo vesela daljših, pozitivnih ali negativnih komentarjev, saj dokler je kritika konstruktivna je izredno dobrodošla. Mi je pa zelo všeč, ker čedalje bolj opažam, da se na moj blog vračajo isti bralci, ki so ponavadi tudi bolj iskreni in za katere veš, da tvoj blog dejansko redno prebirajo.
Vir.
O čem najraje bereš oziroma kaj najbolj občuduješ na drugih blogih?
Zelo rada vidim, da ima blogerka dodelan stil, ki ga skozi različne objave nadgrajuje in hkrati preseneča svoje bralce z bolj nepričakovanimi kosi.
Vir.
Kakšna blogerka boš, ko boš velika, in kakšen bi bil tvoj sanjski blog?
Ko bom velika, bo, upam da, z mano zrastel tudi »Magnifique«, ki se bo oblekel tudi v malo bolj dražja, dizajnerska oblačila, za sabo bo imel številne odlične »kolaboracije« ter bo še bolj kvaliteten in z vsakim dnevom boljši!
Vir.
Katere tri slovenske bloge (ja, samo tri!) bi predlagala Đuboxu za kakšnega od naslednjih intervjujev?
Vir.
Najlepša hvala za odgovore!
Vir.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...