torek, 4. junij 2013

Čas za jagode

100_6766m
Zrastle so sladke.

Niso se čisto rdeče, malo jim še manjka, pa tudi zelo sladke niso letos, ker je bilo premalo sonca, so pa kljub temu dobre, zato se hitro odpravite s košarico po jagode - če imate srečo, se z njimi lahko sladkate kar na vrtu, tako kot Tanja z My Wabi Sabi World, sicer pa na tržnico ponje ali na kakšno stojnico ob cesti, v skrajnem primeru bodo pa tudi tiste iz trgovine čisto dobre. Nekaj jih boste, seveda, pohrustali kar takoj, ostale pa lahko porabite v jagodnem tiramisuju, tako kot je to naredila Vanja z bloga Ena leva, ena desna, ali pa jih, malo bolj nenavadno, pripravite v solati s šparglji in pekani, tako kot Špela iz Culinary journey by me.
Solata iz špargljev, jagod in pekanov

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...