četrtek, 10. april 2014

Koncerti in večerje




Jararaja danes zvečer, 10. 4., v Novem mestu premierno predstavlja Trubarja in druge trubadurje slovenske kulture - več informacij dobite na Celinkinem blogu, na Flip Flip Me Heidi pa nas jutri, 11. 4., vabijo v Menzo pri koritu v Ljubljani na koncert, na katerem se bo zbiral denar za humanitarno odpravo medicincev na Madagaskar.
 
Vir.

Prav tako v petek, 11. 4., ste vabljeni tudi na morsko večerjo v izložbo k Naturščku, sicer pa se je zadnje dni na blogih veliko jedlo: Pretty Mary je obiskala Teden restavracij, DB pa je spekel narastek iz zelenjave in ajdove kaše.

Restaurantweek_as_22032014
Vir.

Na blogu Spinal Fluid si lahko ogledate fotogenični paleo brunch iz Berlina, domače paleo zajtrke, ki bi bili lahko tudi večerje, malice ali kosila, pa je cel teden pridno slikala Špela z bloga Retrospektiva.
 
IMG_4169
Vir.
Vanja z bloga Ena leva, ena desna je spekla kruh z orehi, NaredilaAna pa takšnega s pirine polnozrnate moke - oba kruha lahko obogatite z domačim namazom: s tistim, ki ga je iz grškega fižola pripravil Napo z bloga Kruh in vino, ali pa z namazom iz regrata, ki ga dobite pri Vale na kmetiji Naš Raj - oba morata biti odlična.
Vir.
Za fotogenične grižljaje v obliki simpatičnih piščančkov je poskrbela Prav posebna mama, vsi tisti, ki ta teden niste tako dobro jedli kot zgoraj omenjeni blogerji, pa lahko svoj teden - prosto po Pižami - imenujete Teden neizživetih priložnosti. Če ga želite izpopolniti, to lahko storite tako, da si ukradete košček časa za poezijo na blogu Mami Sandre, ali pa naredite mini dobro delo: rešite anketo Meta dekleta, lahko pa tudi lajkate spodnjo sliko - več o tem na blogu Kaje Deberšek.
 
Vir.
Vir.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...