sobota, 23. marec 2013

Štopanje z legendarnimi in novi blogi

Naslovnica prvega ponatisa slovenskega prevoda knjige Štoparski vodnik po galaksiji
Slika

Stric Bedanc kot zgleden državljan naše domovine navija za novo izdajo legendarnega Štoparskega vodnika po galaksiji Douglasa Adamsa, ki ga je v slovenščino izvrstno prevedel še en legendarni gospod fizik Alojz Kodre, mojster za vse. V Špehšpilji se skriva tudi povezava do peticije za novega slovenskega Štoparca, ki se ga v knjigarnah žal več ne dobi, v antikvariatih pa tudi skorajda ne, saj vsakdo, ki ga ima, svoj izvod čuva kot punčico svojega očesa. Ker si tudi na Đuboxu želimo mlajše izdaje the Vodnika, ki ga v teh časih panike še kako potrebujemo, da nam s svojo naslovnico sveti v temi, vas pozivamo, da peticijo podpišete (itak).



V objavi, ki jo berete, imamo na kupu kar tri legendarna imena: veliki Douglas Adams, njegov slovenski pribočnik Alojz Kodre, skupaj s podmladkom, gospodičem Pižamo. To je vsekakor posebna priložnost, ki jo bo Đubox obeležil tako, da bo svojim 42 najljubšim blogom v slovenskem vesolju dodal še 15 novih, ki si prav tako zaslužijo biti na listi najbolj zanimivih v naši deželici (ki je naše celo vesolje? Upam, da ne). Juhej!

Vedno pa so dobrodošli tudi vsi ostali blogi - če bi želeli, da na Đubox dodamo tudi vašega, nam pišite na jukeboxblogs@gmail.com.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...