sobota, 26. oktober 2013

Ha!


Teorija, da bloge pišejo samo kul ljudje (strokovni terminološki izraz), se je vnovič pokazala za resnično: dokaz je priloženo slikovno gradivo, popolno presenečenje in prijazen odziv na objavo na linku, kjer smo bolj za hec kot zares napisali, da bo šel oldtajmerski telefon kmalu v franže, zato je čas za zamenjavo z novejšim modelom: evo, pa ga imamo!

Zraven smo dobili še lično zapakirano jabolčno marmelado z medom, ki zaenkrat še čaka, da jo preizkusimo skupaj z najboljšimi brezglutenskimi in paleo palačinkami iz tapiokine moke, ki se ne lomijo in so še odličnega okusa: recept za oboje najdete na RetroSpektivi, blogu, ki ga ustvarjajo Eva, Špela in Miha, s katerimi smo že kar pred nekaj časa naredili tudi intervju, ki se ga splača vnovič prebrati. Poleg tega lahko dodamo še, da sta dekleti povedali, kako blog vpliva na resnično življenje: od kar ga imajo, jejo bolje. :)

Vsekakor obiščite RetroSpektivo, če vas zanimajo paleo prehrana, lomo fotografija, glasba, potopisi s potovanj in še marsikaj, vsake toliko časa pa tudi razni naredi sam projekti, kot je tale etui na spodnji sliki: čeprav naj bi bil namenjen sončnim očalom, bi se ga dalo porabiti tudi kot torbico oz. žepek za telefon, če imate kaj modernejšega in bolj občutljivega, seveda - tisti na zgornji sliki je ne potrebuje in prav to je ena od njegovih prednosti, čeprav z njim ne moreš preverjati, kaj se dogaja na blogih, zato pa je toliko lepše, ko te na računalniku vsak dan pričaka cela vrsta novih objav na Đuboxu - sedaj pa vsi, ki pišete blog, še enkrat preberite prvi stavek - kul ste, vsekakor!
Vir.

Špeli in Evi pa še enkrat en velik hvala!

6 komentarjev:

  1. "Jukebox išče nov stari telefon, RetroSpektiva pa mu ga prijazno podari skupaj s kozarcem domače marmelade."

    Snov za moderno pripovedko :-) ne da? Pa legenda, da imam najstarejši mobitel v slovenski blogosferi še vedno ne drži :-) Lepo.

    OdgovoriIzbriši
  2. (tisto manjkajočo vejico sem podarila za dobrodelne namene)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala, Đubox! Upamo, da je marmelada dobra & da telefon dela:)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Alcessa: Ja, res nekam pravljično zveni vse skupaj, zato je bilo treba nujno priložiti materialne dokaze v obliki fotografije. Fina reciklaža nam je uspela.

    @Retrospektiva: Budilka ob petih izklopljena, marmelada pa čaka na posebno priložnost - da ne bo treba glodati omarice ;) Hvala in se beremo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ali potrebujete posojilo plačati za avto, zgraditi hišo,
    zadovoljili potrebe vaše družine, vaše podjetje ali povečavo
    vaše podjetje, g LUCAS Mario Kaj sem jaz, z mojo polovico I
    tien pomagati vsem ljudem s potrebno financiranje za javnost
    To je odobritev posojila v vrednosti od 3.000 do 500.000 EUR po stopnji
    obresti 1,8% je mogoče poravnati v obdobju od 1 leta do
    30 in je takoj v manj kot 72 urah po podpisu pogodbe.
    Pišite nam na e-mail: lucasmariolola@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravljeni, iščete posojilo z nizkimi obrestmi, ki ga potrebujete za posojilo, da bi začeli svoje podjetje, ste videli pravo podjetje z našim podjetjem, s katerim lahko brezplačno dobite posojilo, nam prijazno nam pošljete na {loanforallservice @ gmail. com} ali whatsapp nam na + 1 443 281 3404

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...