torek, 1. oktober 2013

Ena vesela objava



Najprej izjava novopečenega zmagovalca na vaši desni, ki smo ga razglasili danes: »Ja ne me basat, no! A kar blog meseca oktobra - juhej! ... se zahvaljujem vsem, ki so prispevali glas in pozdravljam vse ostale, ki me poznajo :-)« (Napo s Kruha in vina).
Sledi nekaj veselih informacij iz zakulisja Đuboxa, kjer so Prišleki s čakalne liste že v nizkem štartu, da se zapodijo v dir in se uspešno prebijejo na našo seznam najboljših - glasovanje se bo začelo še ta teden, nato boste kmalu lahko brali nov intervju, ki je že pripravljen, za njim pa kmalu še enega (juhuhu!).
Do takrat pa čim bolj uživajte v veseli glasbi založbe Celinka: tokrat na sporedu Vasko Atanasovski trio: avtor glasbe in besedil ter pevec, saksofonist in še kaj drugega je omenjen že v imenu, zraven pa sta še Dejan Lapanja na električni kitari in Marjan Stanič na tolkalih - slednjega najbrž poznate, kot tistega, ki pri Čompah vehementno maha po bobnih v ozadju, ali pa morda kot tistega, ki zna igrati na škarje: 10. oktobra ste lepo vabljeni na koncert v Galo halo, za okus pa dodajamo še posnetek:


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...