ponedeljek, 14. oktober 2013

Izenačeno

Vir.


Vzeli smo si nekaj časa za premislek, da preučimo rezultate zadnjega glasovanja za prišleke in razsodimo, kateremu blogu podeliti zmago: nikakor namreč nismo pričakovali, da bo izid izenačen, a se je zgodilo prav to, zato je bilo treba spremeniti pravila oz. jih prilagoditi nastali situaciji. 

3. mesto: What have I learned today in Blaž kuha sta dobila vsak po 1 glas
2. mesto: Flip Flip Me Heidi ima sedaj 8 glasov
1. mesto: Mikstejp in Čarovnije z male kmetije s 27 glasovi

Tuhtali smo, se posvetovali, praskali po glavi in iskali rešitev, kako se odločiti med okraski, ki na Mikstejpu v zadnji objavi kar vabijo na zabavo, in med slastnimi ajdovimi palačinkami s čežano, ki jih lahko občudujete na Čarovnijah z male kmetije. 

Odločili smo se, da ne razglasimo le enega zmagovalca, ampak kar dva, zato sta oba bloga, ki sta se po vaši zaslugi znašla na prvem mestu, sprejeta na Đubox!

 Čestitamo!
Vir.

Prostor sta zmagovalcema odstopila zadnji blog na Đuboxu Za ljudi! in Črkujem od smeha, ki je žal postal zaprt za javnost. Preselili smo ju v blogerska večna lovišča: seznam blogov, ki so zaradi takšnih ali drugačnih razlogov izumrli. Da bi bilo čim manj takšnih!

5 komentarjev:

  1. Lepo :) Hvala vsem, ki ste glasovali za Čarovnije :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Dva zelo različna in zannimiva bloga. Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  3. jeeej! :) Hvala vsem, ki ste me podprli in čestitke tudi Čarovnijam z male kmetije!

    Pozdravček,
    Maja

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse zamudila...razen...
    Čestitke!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi Đubox se lepo zahvaljuje vsem, ki ste glasovali, pa tudi vsem ostalim, ki si vzamete trenutek časa za komentiranje - super ste!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...