ponedeljek, 21. oktober 2013

Blog meseca novembra

Pompozno najavljamo glasovanje! 

Glasovanje za najboljši, najlepši, najkvalitetnejši, predvsem pa najpriljubljenejši in sploh naj naj blog, ki bo cel november ždel čisto na vrhu Đuboxove lestvice, na najbolj vidnem mestu, očislan s častnim napisom: blog meseca! 

Ne le, da bo lahko zviška zrl na vse ostale in se sončil pod žarometi slave, ampak ga ne bo mogel spregledati prav nihče, zato se zmagovalcu obeta tudi več klikov in več obiskovalcev.
Dolgo smo modrovali, se posvetovali z vsemi očaki in strici iz ozadja, tudi tete so nam prišepetovale, kako naj poteka glasovanje, dobivali smo modre kuverte, v katerih so nas ob enem skušali podkupiti in nam hkrati grozili, če ne bomo uvedli sistema, na podlagi katerega bi imel točno določen kandidat prave barve, vzorca in s trenirko pravšnjega materiala, določene prednosti in s tem več možnosti za zmago, nekateri pa so od nas z izključno dobrimi nameni od nas zahtevali, da lahko glasujejo le tisti v tazahmašnem gvantu, nikomur od teh pa se nismo dali ter se tako soglasno odločili, da flancanje o neposredni demokraciji iz teorije prenesemo v prakso.
 
Pravila:

1. Prav vsi blogi na Đuboxovi listi se tako lahko potegujejo za mesto zmagovalca, razen trenutnega bloga meseca (glej zgoraj desno), za katerega ta mesec ne morete glasovati, saj sta dva zaporedna zmagovalna mandata po naših zakonih prepovedana.

2. Glasovanje je javno in poteka v komentarjih pod to objavo.

3. En komentar pomeni en glas za en blog.

4. Ena oseba lahko glasuje tudi večkrat, ker zaenkrat še ne moremo preverjati številke vaše osebne ali potnega lista in bančne kartice (NSA trenutno žal noče posredovati teh podatkov).
 
5. Iz komentarja mora biti jasno razvidno, kateremu blogu namenjate svoj glas. Veseli bomo, če dodate še kratko utemeljitev (Primer: Glasujem za Đubox, ker je najboljši.).

6. Če iz komentarja ne bomo znali razbrati, komu ste namenili svoj glas, ga ne bomo upoštevali. Prav tako ne bomo upoštevali komentarjev, v katerih boste glasovali za več kot en blog. 
 
7. H komentarjem tega glasovanja se prištejejo še glasovi iz prejšnjega meseca. Nekateri blogi tako začenjajo tekmovanje z rahlo prednostjo, ki se nam zdi pravična, saj so si prislužili vaše glasove (če se kdo ne strinja, naj pove), ki bi v nasprotnem primeru postali nični:

1 glas so do sedaj dobili Bratinov, Lenn, Uglašena kuhinja, Nergač, Naredila Ana, Moj svet kuhanja in priprave sladic, Coprnije, Fotogaja in Tok zavesti.

2 glasova ste podelili Hiši Pšenički in Culinary journey by me.

3 komentarje ste namenili Kostnemu mozgu.

4 je število glasov, ki jih je dobila Retrospektiva.

7 glasov ima Pepermint.

8 komentarjev se je nabralo za Lavivavero.

Za vse ostale bloge pa se tekmovanje začenja z ničle. 

Glasovanje traja do 31. oktobra 2013 do polnoči (če komentar oddate 00:00 bo še veljaven, minuto čez pa ne več).

V BOJ!

16 komentarjev:

  1. Glasujem za Retrospektivo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Đubox je v pomanjkanju časa postal malček opustel, zato skorajda ni bilo niti domačega pranja niti domačega branja, ampak tako na hitro je bilo pa vseeno treba preleteti dogajanje in v naglici skoraj pasti stola ob dejstvu, da se je med Alcessinimi najljubšimi knjigami znašla Eleganca ježa, dokler ni postal jasen tudi kontekst in je sledilo sprenevedanje a la: itak, da ji ni všeč, le kako bi lahko največja oboževalka Đuboxa brala kaj tako puhoglavega, pa še Ane Karenine ne mara, valda.

      Namesto hvala pa: jutri posebna objava prav zate!

      Izbriši
    2. :-) : mal me je bilo strah, da mi bo kdo glavo opral zaradi Ježa, ampak kritično mnenje je kritično mnenje (aka tarnanje).
      Tudi Bovarijeve ne maram - pa moje srednje ime ni Feministka.

      (ne me preveč direktno hvalit, pliz, ker potem zakuham in se mi začnejo tresti roke in to :-))

      Aja, če bom preveč trdovratno glasovala za vas, boste bili prisiljeni reklamo delati sami sebi, kar ni namen zadeve, ali kako? :-)

      Izbriši
    3. Ne skrbi: odgovor na zadnje vprašanje dobiš v naslednji objavi, ampak ne bo pa cela posvečena javni hvali - namesto tega zate pripopamo samo eno fotografijo, da ne bo kakšnih nezaželenih zdravstvenih posledic.

      Izbriši
    4. OK. (sem tudi že vklopila spodbujevalnik).

      Izbriši
  3. Dajem glas za Culinary journey by me, ker ima res super recepte. Zadnji tedenski jedilnik je prav vau!

    OdgovoriIzbriši
  4. Čarovnije z male kmetije so čudovit blog, ki častijo naravo in življenje. Vesela sem da so postale del vaše liste! Podarjam jim tudi svoj glas.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo rada imam Čarovnije z male kmetije. Imajo moj glas.

    OdgovoriIzbriši
  6. Za Nergača! Drugi so preveč prijazni :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Zmago si zasluži Pepermint. Čudovit je!

    OdgovoriIzbriši
  8. Glasujem za Čarovnije z male kmetije!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čarovnije z male kmetije!

    OdgovoriIzbriši
  10. Glas dajem Retrospektivi..Zelo kreativen blog.

    OdgovoriIzbriši
  11. Še en glas za Retrospektivo!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...