nedelja, 16. februar 2014

O serijah in novih začetkih

Vir.
Medtem ko na Đuboxu tuhtamo, koga bi povabili na naslednji intervju, si lahko na blogu Odds & Ends preberete, kako je na Gitina vprašanja odgovarjala Anita z bloga Life, style, fun, ki ustvarjala tudi svoje izdelke pod znamko 3ptice. Gre za prvi intervju v seriji
Blogger4Blogger, kot jo je poimenovala Gita.

In ko smo ravno pri serijah: že nekaj časa nas žuli kar nekaj idej, s katerimi bi radi blogerje zvabili k sodelovanju in jih še bolj medsebojno povezali, zato je čas, da te ideje začnemo uresničevati. Konec februarja je ravno pravšnji datum za nove začetke, ker so novoletne zaobljube že pozabljene in si lahko izmislimo nove. Recimo serijo zapisov, v katerih bodo blogerji pisali o drugih blogih, o slovenski blogerski sceni, o tem, kaj jim je všeč in kaj jih moti, kaj bi spremenili, o čem bi si še želeli brati, česa je preveč in katerih tematik na blogih manjka, kdo je najboljši, kateri blogi bi morali biti bolj poznani in tako dalje. 

Skratka: začenjamo serijo Slovenski blogi in iščemo blogerje, ki bi si želeli pisati o tem. Vsi tisti, ki imate svoj blog na Đuboxovi listi, ste dovolj pogumni in bi želeli sodelovati, pišite na jukeboxblogs@gmail.com za dodatna navodila!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...