torek, 26. november 2013

Blog meseca decembra

Pompozno najavljamo glasovanje! 

Glasovanje za najboljši, najlepši, najkvalitetnejši, predvsem pa najpriljubljenejši in sploh naj naj blog, ki bo cel december ždel čisto na vrhu Đuboxove lestvice, na najbolj vidnem mestu, očislan s častnim napisom: blog meseca! 

Ne le, da bo lahko zviška zrl na vse ostale in se sončil pod žarometi slave, ampak ga ne bo mogel spregledati prav nihče, zato se zmagovalcu obeta tudi več klikov in več obiskovalcev.
Dolgo smo modrovali, se posvetovali z vsemi očaki in strici iz ozadja, tudi tete so nam prišepetovale, kako naj poteka glasovanje, dobivali smo modre kuverte, v katerih so nas ob enem skušali podkupiti in nam hkrati grozili, če ne bomo uvedli sistema, na podlagi katerega bi imel točno določen kandidat prave barve, vzorca in s trenirko pravšnjega materiala, določene prednosti in s tem več možnosti za zmago, nekateri pa so od nas z izključno dobrimi nameni od nas zahtevali, da lahko glasujejo le tisti v tazahmašnem gvantu, nikomur od teh pa se nismo dali ter se tako soglasno odločili, da flancanje o neposredni demokraciji iz teorije prenesemo v prakso.
 
Pravila:

1. Prav vsi blogi na Đuboxovi listi se tako lahko potegujejo za mesto zmagovalca, razen trenutnega bloga meseca (glej zgoraj desno), za katerega ta mesec ne morete glasovati, saj sta dva zaporedna zmagovalna mandata po naših zakonih prepovedana.

2. Glasovanje je javno in poteka v komentarjih pod to objavo.

3. En komentar pomeni en glas za en blog.

4. Ena oseba lahko glasuje tudi večkrat, ker zaenkrat še ne moremo preverjati številke vaše osebne ali potnega lista in bančne kartice (NSA trenutno žal noče posredovati teh podatkov).
 
5. Iz komentarja mora biti jasno razvidno, kateremu blogu namenjate svoj glas. Veseli bomo, če dodate še kratko utemeljitev (Primer: Glasujem za Đubox, ker je najboljši.).

6. Če iz komentarja ne bomo znali razbrati, komu ste namenili svoj glas, ga ne bomo upoštevali. Prav tako ne bomo upoštevali komentarjev, v katerih boste glasovali za več kot en blog. 
 
7. H komentarjem tega glasovanja se prištejejo še glasovi iz prejšnjega meseca. Nekateri blogi tako začenjajo tekmovanje z rahlo prednostjo, ki se nam zdi pravična, saj so si prislužili vaše glasove (če se kdo ne strinja, naj pove), ki bi v nasprotnem primeru postali nični:

1 glas so do sedaj dobili Bratinov, Lenn, Uglašena kuhinja, Naredila Ana, Moj svet kuhanja in priprave sladic, Coprnije, Fotogaja in Tok zavesti.

2 glasova ste podelili Hiši Pšenički in Nergaču.

3 komentarje ste namenili Kostnemu mozgu, Culinary journey by me in Čarovnijam z male kmetije.  
 
Lavivavera ima zaenkrat 9 glasov.
 
Pepermint pa je do sedaj dobil 12 glasov.
 
Za vse ostale bloge se tekmovanje začenja z ničle. 

Glasovanje traja do 30. novembra 2013 do polnoči (če komentar oddate 00:00 bo še veljaven, minuto čez pa ne več).

7 komentarjev:

 1. Glasujem za Culinary journey, ker ima Špela super ideje!

  OdgovoriIzbriši
 2. Glasujem za ODDS & ENDS zaradi zanimivih in raznolikih vsebin ter odličnega stila pisanja!

  OdgovoriIzbriši
 3. Meni je pa najboljši Pepermint!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Glas dam za Čarovnije iz male kmetije zaradi čudovitih receptov in opisov narave!

  OdgovoriIzbriši
 5. Jasno je, da sem za Simono Rebolj. Zakaj? Ker ima jajca!

  OdgovoriIzbriši
 6. Glasujem za Culinary yourney by me!

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...