sobota, 23. marec 2013

Post s fišnčipsom

fišan
Slika

Post ni le post predvelikonočnega časa, ki ga nekateri izkoristijo za obnovitev novoletnih zaobljub o tem, kako bodo do poletja skujšali za cel kup kilogramov, zdravo živeli vsaj nekaj časa, da bodo nato dobro videti v kopalkah, ampak post lahko pomeni tudi zapis ali objavo na blogu. Besedne igre in preigravanja, dribljanja, če si izposodimo nogometni žargon, imamo na Đuboxu radi, zato se ob vsakem novem postu chefa Napota (Napa?:) iz Kruha & vina naslonimo nazaj v naslanjač in uživamo v vsej sočnosti besedišča, skladnje in humorja, prav tako kot v sočnosti spečene, skuhane ali ocvrte hrane. Podobno glasno se na Đuboxu režimo le še peripetijam Jureta Aleksiča, le da se pri postih o Napotnikovi hrani še na veliko slinimo zraven. V postnem času je tako mojster pripravil prav nič aksetsko ribo, namočeno v testu, pivu in vodki ter ocvrto v olju. Postno? Đubox pravi: pregrešno slastno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...