ponedeljek, 18. marec 2013

KAJ JE ĐUBOX?

Đubox je blog, ki si je pretenciozno zamislil, da bo nekoč postal zbirališče vseh slovenskih blogov. Da bo nekoč postal blog blogov oziroma the Blog, na katerem se bodo prikazovale zadnje objave iz vseh drugih blogov. No, skoraj vseh.

Za začetek si je Đubox sam izbral 42 blogov, ki so mu všeč, se mu zdijo kvalitetni, zanimivi, simpatični. Izbira ni prav nič objektivna, ampak popolnoma subjektivno pristranska, pa tudi število 42 ni nobeno naključje, ampak smisel življenja, vesolja in sploh vsega, o čemer se piše na blogih. Na vseh blogih pač mora biti skoraj vse in po novem lahko to vse spremljate tudi na Đuboxu - listi slovenskih blogov za vse želje in okuse. X ima zanalašč, ker je čisti Slovenec, ki so mu starši želeli dati unikatno ime, brez š-jev, ž-jev,č-jev ali, bognedaj, celo mehkih ć-jev, Đ pa je dobil, ker je đek;)

Ideja o listi slovenskih blogov ni niti zelo izvirna niti ne nujno dobra, zato se ji zna zgoditi, da bo obtičala v kakšnem prašnem kotičku interneta oziroma bo Đubox svoje mlado življenje končal na ulici, čeprav trenutno sanja o tem, da bi bil vsaj tako slaven, kot so tajkuni, samo da na pozitiven način. Čeprav je štartal zelo nedemokratično, z 42 izbranci, in bo svojim željam in okusu sledil tudi še naprej, ko bo vsak dan izpostavil kakšno objavo, ki se mu bo usedla v srce, se vseeno zavzema za demokracijo, ki naj bi bila čim bolj neposredna:
- zato bo v prihodnosti organiziral več referendumov, no, pravzaprav glasovanj za najboljše bloge, najboljše objave in podobno.
- zato lahko prav vsak, ki svojo željo sporoči na jukeboxblogs@gmail.com, na njem objavi svoj blog.

V skladu s svojo demokartično naravo Đubox izpolnjuje tudi glasbene želje. Pravzaprav, blogerske želje. In sprejema predloge, pohvale in graje, poljubčke in vse ostalo na jukeboxblogs@gmail.com, ker je ustvarjen za blogerje, za bralce, za vas. Če bo kdaj kandidiral na volitvah, bo njegovo geslo: ĐUBOX - tukaj za vas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...