sreda, 11. marec 2015

Zajtrk


Z bloga Odds & Ends.


Dobro jutro, bralke in bralci, dan je treba začeti zgodaj in aktivno, kar je ugotovila tudi mama in samostojna podjetnica Kandela, Đubox pa vam danes ni pripravil samo zajtrka, ampak tudi večerjo.


Podpri PodČrto
Podpri Pod črto!


Za lep začetek dneva lahko sodelujete v nagradni igri za pisane nogavičke na blogu Odds & Ends, nato pa dan polepšate še komu tako, da podprete kvalitetno slovensko novinarstvo: portal Pod črto do konca marca zbira sredstva za svoj nadaljnji obstoj - če hočete, da čim več nepravilnosti, ki se dogajajo v naši državi, postane razkritih in se o njih piše ter jih skuša rešiti brez senzacionalnih napihovanj, ampak kritično, tehtno in z vsemi potrebnimi dokazi, potem se vam splača nameniti nekaj denarja portalu, ki nas obvešča o pogojevanju izjav novinarjem, o sodnih zaostanikih, slabi zdravstveni oskrbi in še marsičem.

Da je takšnih in podobnih medijev, ki se bolj ali manj borijo za preživetje, v Sloveniji še kar nekaj, najbrž veste: od Radia Študent, Tribune, Metine liste, Apparatusa ... - poznate še kakšnega?

Toliko za zajtrk, za večerjo pa vas čaka čisto svež in zelo fin intervju!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...