petek, 20. marec 2015

Vabila

Z bloga Culinary journey by me.

Špela z bloga Culinary journey by me vas s slastno torto vabi na večerjo ob četrti obletnici svojega bloga - vsako leto namreč nanjo povabi enega bralca ali bralko, Vanja s Toka zavesti vas vabi k sladkanju oziroma na svojem blogu prodaja dve kuharski knjigi za peko sladic, med tem ko na blogu Jinov svet lahko najdete povabilo k branju kolumne Borisa Dežuloviča o dobi neumnosti in o tem, kako lahko skoraj vse informacije najdemo s pomočjo Googla, a kaj, ko velikokrat iščemo popolnoma napačne, celo škodljive, na internetu tako najhitreje najdemo teorije zarote in strah pred cepivi ter medicino, razne prodajalce megle in podobno, pred katerimi svari tudi Kostin mozeg.

Z bloga Tok zavesti.
Na prvi dan pomladi se bo zgodil sončni mrk, čeprav bo pri nas viden le delno, nepopolno, kot smo nepopolni prav vsi ljudje in celo Prav posebne mame, zanimiv zapis o napakah in uživanju v procesu ustvarjanja kljub zažagnim piškotom in neuspelim sladicam pa boste našli na blogu Meta mint. Takšne napake so del življenja, medtem ko se napake in nepravilnosti, ki se dogajajo v raznih študentskih klubih in študentskih organizacijah ne bi smele dogajati - na račun študentov, ki jim je denar namenjen, zelo dobro živijo študentski funkcionarji, o tem, kaj se je dogajalo v Klubu mariborskih študentov pa na portalu Pod črto, ki še vedno zbira sredstva za svoj obstoj.
Podpri PodČrto
Podpri neodvisno novinarstvo, podpri Pod črto!
Vabimo vas tudi na obisk pripovedovalskega festivala Pravljice danes, ki poteka te dni, jutri, v soboto, 21. marca, ob 11h pa bo Kinodvoru gostovala stripovsko-pripovedovalska animacija po motivih rezijanskih ljudskih zgodb, ki se jih nas večina še vedno zelo dobro spomni iz svojega otroštva. Zverinice iz Rezije so lansko leto izšle tudi v stripu, simpatična Grdina, Leteča lesica, ki ji njena zvitost na koncu prav nič ne pomaga, ter iz različnih predmetov sestavljena zgodba Bežimo, svet se podira! Vabimo vas k branju, prav tako pa tudi k poslušanju oddaje Sektor Ž o ženskih zadrugah jutri, v soboto 21. 3., ob 12h na Radiu Študent ter k spremljanju Đuboxa, ki se počasi prebuja iz zimskega spanca. Če še niste prebrali zadnjega intervjuja z Gito z bloga Odds & Ends ta še vedno čaka na vas, sicer pa se konec meseca po dolgem času spet obeta tudi glasovanje za prišleke.
 
stular_zverinice_naslovka_slug_Layout 1
Zverinice iz Rezije.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...