četrtek, 26. junij 2014

Iščemo

Raw raspberry cake front
Vir.
Danes bi morali razglasiti vse sodelujoče v nagradni igri, med katerimi bi v naslednjih dneh izbrali 3 nagrajence, a žal nismo dobili prav nobenega predloga, ideje, fotografije ali zapisa o tem, kako lahko otroci sodelujejo pri kuhanju in pripravi hrane. Zakaj je temu tako, ne vemo. 

Je bila naloga morda pretežka, vam je zmanjkalo časa, so bila pravila nagradne igre nejasna? 

Iščemo odgovore, še vedno pa iščemo tudi zanimive ideje, saj smo se odločili, da bomo trajanje nagradne igre malo podaljšali - v njej tako lahko sodelujete še do 30. junija 2014 (do 00:00). 
zajtrk1
Vir.
Nagrada je simpatična knjigica Zabava na Izgubljenem otoku, v kateri so poleg zgodbice o piratih še ideje za praznovanje rojstnih dni ter recepti za take in drugačne jedi, ki jih bodo otroci lahko pripravili sami oz. s pomočjo staršev, zagotovo pa jih bodo z veseljem snedli.

Vir.

Pravila nagradne igre si lahko preberete na povezavi, sicer pa je za sodelovanje dovolj že fotografija, risbica, slika ali kratek opis ideje, kako lahko otroci sodelujejo pri kuhanju, kakšno pručko potrebujejo, da dosežejo do pulta, kako kar na kuhinjskih tleh pomagajo lupiti česen, kako krasijo piškote ali torto in tako dalje. 

Dobrodošli so tudi preprosti recepti, ideje za poletne napitke in za vse ostale jedi, pri katerih lahko pri pripravi pomagajo tudi otroci.  

Predloge lahko objavite na svojem blogu ali kje drugje na internetu, vsekakor pa nas o tem ne pozabite obvestiti na jukeboxblogs@gmail.com (če je vaš blog na Đuboxovi listi, to ni potrebno).

Vir.
Poleg nagrajencev oziroma sodelujočih v nagradni igri pa v teh dneh iščemo še marsikaj. Pod črto išče dva nova sodelavca, bodoča novinarja, Had na svojem blogu išče denarne prispevke za malo Mišo, ki potrebuje veliko ur fizioterapije, da bo lahko normalno hodila, DB z bloga Moj svet kuhanja in priprave sladic pa išče nov in bolj zmogljiv blender, da bo lahko ustvarjal še lepše in bolj okusne presne torte, kot je malinova tortica, ki si jo je pripravil za rojstni dan (Vse najboljše!).

Vir.
Nekateri so tisto, kar iščejo, že našli: lepe trenutke sta odkrivali Mateja Lukežič in Keltika z bloga Čarovnije z male kmetije, norosti poletja vabijo Mami Sandro, Vale z bloga in kmetije Naš raj pa je našla fin članek o tem, kaj je v resnici slow food, ki si ga lahko privoščite tudi na njeni kmetiji. 

Vir.

Tereza z bloga Teresamisu je našla trenutke sprostitve na Bledu, kjer je obiskala Garden Village Bled, Gregor z bloga Kuhaj z mano je odkrival Maroko, Kandela pa nam po novem vsak teden predstavi eno novo rusko besedo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...