ponedeljek, 23. junij 2014

Zmagovalci

Strawberries Pineapple Mint Melissa Infused Water
Vir.

Đuboxova lista se je danes malo spremenila, postala drugačna in se osvežila, saj se je iz nje poslovilo kar nekaj blogov, ki so naredili prostor novim prišlekom, točno tistim blogom, ki ste jih izbrali na glasovanju. Vrstni red zmagovalcev se od zadnje objave rezultatov ni veliko spremenil, tisti blogi, ki se na našo listo tokrat niso uvrstili, pa bodo skupaj z novimi kandidati s čakalne liste spet tekmovali čez kakšen mesec ali dva. 

Vir.
Rezultati: 

Verjamem v sonce je dobil 1 glas,



Besede v srce ima 2 glasova, 



Soba z razgledom ima do sedaj 17 glasov, 



Sol zemlje ima 21 glasov,



Irena v Deželi mlinov na veter ima 21 glasov,



Small Bits of Loveliness je dobil 24 glasov, 



Ponedeljkovanja in petkovanja so zbrala 27 glasov, 



Pod črto ima 29 glasov,



Mašine slaščice so zbrale 45 glasov,



Umiriti srce pa je dobil kar 53 glasov. 

Na listo bi se moralo po pravilih glasovanja uvrstiti prvih šest blogov, a sta zadnja dva dobila enako število glasov, zato smo naredili izjemo in na Đuboxovo listo dodali kar 7 blogov. 

Umiriti srce, Mašine slaščice, Pod črto, Ponedeljkovanja in petkovanja, Small Bits of Loveliness, Irena v Deželi mlinov na veter in Sol zemlje so torej postali del liste slovenskih blogov za vse želje in okuse. 

Dobrodošli na Đuboxu! :)
Tokrat sta se na naši listi prišlekom pridružila še dva bloga, sicer že stara znanca, ki sta zaradi neobjavljanja že zdrsnila z liste in pristala v večnih loviščih na levi strani, od koder smo ju vrnili nazaj na desni seznam, saj sta po dolgem času spet oživela z objavo novega zapisa. E-migrator in Maja B. Jančič, dobrodošla nazaj!

Vir. 
Ker ima naša lista omejeno število mest, se je moralo iz nje ob navalu sedmih prišlekov in dveh starih znancev umakniti kar 9 finih blogov. Danaja Lorenčič je nehala pisati blog in napisala knjigo, My name is Bond. Sadie Bond in Vrtna čajanka sta se umaknili v zasebnost, s spleta pa je žal izginila tudi Urbana Slovenija. Poleg tega so z liste zdrsnili blogi, na katerih že kakšno leto ni bilo nič novega in so se zato nahajali na zadnjih petih mestih naše liste. Pogrešali bomo: Zauberberg: Dobrodošli v moderni, Zgodovino je kul, Kdor ne dela, naj ne je!, Sanjo Janša in Državljansko odgovornost. Vsi našteti blogi se bodo preselili v večna lovišča na levi strani Đuboxa, na desno pa se bodo vrnili, ko se na njih pojavi nova objava. Vsekakor pa se jih splača obiskati že prej, saj je vsebina na njih vredna gledanja in branja.

Vir.

Sicer pa avtorje blogov Zunaj.si, Just eat it in Lenn velja opozoriti, da so se znašli čisto na repu naše liste - škoda bi bilo, da bi se iz nje poslovili, zato je čas za kakšno novo objavo!

Vir.
In če koga zanima, zakaj štetje glasov za prišleke tako dolgo traja: ker ne gre samo za seštevanje, ampak je treba ob tem opraviti celo inventuro, preklikati čisto vse bloge na listi ter tiste v večnih loviščih in preveriti, če so še živi. No, sedaj nam je končno uspelo! :)

Vir.
Aja, pa še vedno ste lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri: zbiramo fotografije, zapise, ideje in predloge, kako lahko otroci sodelujejo pri kuhanju in pripravi hrane. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...