sreda, 18. junij 2014

Enkratno, frišno, novo

Ivan the hipster, handmade coffee cup with caption
Vir.

Po Eni taki zelo solzavi objavi je Polona prenehala pisati blog Frišno novo jutro, svojo virtualno slavo pa je v realnosti še nadgradila, saj v naši podalpski deželici ni skoraj nikogar več, ki ne bi poznal njenih duhovitih ilustracij na skodelicah in drugih izdelkih, predvsem pa mularija sedaj ve, da je Cankar nosil brke in da je bil čisti hipster. Ker vemo, da ste bili feni Frišnega novega jutra in imate radi Polonine ilustracije, poleg tega pa ste morda še ljubitelji umetnosti in še nimate načrtov za danes zvečer, vas vabimo, da se udeležite otvoritve enkratne razstave, dogodka, na katerem boste lahko Polono in njeno delo spoznali tudi v živo.

Tokrat vas Frišna oz. Polona vabi na prav poseben dogodek s še bolj posebnim naslovom POLONAPOLONA X LIMITED EDIT111ONS, ki se bo dogodil danes, v sredo, 18. junija, ob 20.00 v Bistroju Bazilika v Ljubljani.  

Koncept razstavne platforme LIMITED EDIT111ONS je zelo preprost: vsak mesec se - samo za en dan - predstavi en umetnik, z enim umetniškim delom.  

Skratka: dogodka ne smete zamuditi, saj bo na njem zagotovo enkratno v obeh pomenih te besede: razstava bo namreč trajala samo en večer in ne bo imela ponovitve, tam bo Polona, ki je itak superfajn, skupaj s svojimi posrečenimi ilustracijami in izdelki ter prav posebnim umetniškim delom. 

Vabljeni!


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...