ponedeljek, 6. januar 2014

Inventura

Malo smo preklikali našo listo, iz nje pobrisali prah in ugotovili, da je kar nekaj blogov v manj kot letu dni izginilo neznano kam, od njih pa je največkrat ostala samo nesrečna številka 404, ki označuje, da strani ni več mogoče najti. Poklapano smo potočili nekaj solzic, premišljujoč, kam je Frišno odnesla slava, kje Grewsome Twosome pijeta pivo, zakaj je izginil (Ne)smisel in kam so jo popihali vsi ostali - kar 6 blogov je bilo tako treba izbrisati z naše liste, saj na njih ni več ničesar, v delovni vnemi pa smo poskrbeli, da so se tudi tisti, ki se ne posodabljajo več, a je na njih ostalo še kaj vsebine, preselili v večna lovišča: dobesedno - spodaj levo smo oblikovali stolpec, v katerem najdete vse tiste bloge, ki so bili kdajkoli na Đuboxovi listi in na katerih se da prebrati še kaj drugega kot Error 404 ali Spletni dnevnik je odstranjen. Avtorje blogov, ki se nevarno pomikajo proti koncu našega seznama, pa opozarjamo, da jim lahko slaba blogerska karma prinese nesrečo tudi na drugih področjih (ker se prašni delci s področja bložnega udejstvovanja naselijo tudi med rjuhe, v krožnik juhe in na sveže zloščeno ogledalo v kopalnici), predvsem pa izumiranje blogov onesreči bralce, ki so jih z veseljem spremljali - skratka: čakamo na nove objave. 

Prazna mesta bodo zapolnili novi obrazi, nestrankarski kandidati, prišleki, ki čakajo na čakalni listi, na katero se lahko prijavite na jukeboxblogs@gmail.com, lahko pa bloge, ki so vam všeč in ki jih še ni na Đuboxu, predlagate tudi pod to objavo. Z glasovanjem za prišleke bomo začeli takoj, ko zaključimo glasovanje za blog meseca januarja: bodo zmagale Čarovnije z male kmetije, Lavivavera ali kakšen drug blog? Vse je odvisno od vaših glasov. 

2 komentarja:

  1. Na Đuboxu pogrešam Akvarijsko Mojco (http://akvarij.blog.siol.net/), vse ostalo je pa super!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni pa manjka lušten blog z imenom Katie's kite: http://katieskite.blogspot.com/. Zelo bom vesela, če ga boste dodali! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...