petek, 23. avgust 2013

Kako skuhati jelena v hladilni torbi?

su-vid done
Vir.

Vsi vemo, da se slona spravi v hladilnik v treh potezah: odpreš vrata, daš slona noter in vrata spet zapreš, potem je treba vprašati, koliko potez je potrebnih, da se v hladilnik pospravi žirafo. Že vrabci na strehi čivkajo, da ne več le tri, ampak štiri: odpreš vrata, daš slona ven, žirafo spraviš noter in zapreš, hakelc pa se skriva v nadaljevanju tega vica, ki ga je oni dan zakuhal Napo s Kruha in vina: vprašanje namreč sploh ni več, kako se jelena spravi v hladilnik ali celo v še veliko manjšo hladilno torbo, ampak nas zanima, kaj storiti, če se vam kot po tekočem traku pokvarijo pralni stroj, štedilnik in televizor, vi pa bi radi imeli na mizi kosilo - ne, ne naročite pice, ampak ga skuhate v hladilni torbi. 

Si že predstavljamo, kako po novem na piknikih ne bomo več pekli čevapčičev in pleskavic na žaru, ampak bomo kot mačka okrog vrele kaše nestrpno postopali okrog hladilne torbe, iz katere sicer ne bo prav nič kaj slastno dišalo, ker bo dobro zaprta, meso pa zapakirano v vakuumsko vrečko, ampak rezultati bodo pa - vsaj glede na priloženo slikovno gradivo - več kot okusni inu slastni.

In še trenutni rezultati našega glasovanja za blog meseca: trenutno se za prvo mesto s sedmimi glasovi borita Kruh in vino ter Lep dan, vsi ostali blogi pa z zaostankom nekaj komentarjev capljajo zadaj - če bi radi spremenili rezultate, oddajte svoj komentar!


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...