ponedeljek, 15. julij 2013

Še je čas

Tolsta nutrija je spekla aromatične indijske piškote brez glutena.

Čeprav je na internetu bojda vsaka novica pomembna le nekaj sekund oz. dokler je ne prehiti nova, še bolj sveža, pa je včasih vseeno prav, da se ozremo tudi malo nazaj in s prstom pokažemo na vse tisto, kar je vredno omembe, čeprav je nastalo že nekaj časa nazaj. Bolj kot ne preventivno, da niste slučajno česa pomembnega zgrešili, vam polagamo na srce nasednji seznamčič:

1. Še je čas, da se prijavite v lojalnosti program za žrebanje Kruha in vina, tako da pod zadnjo objavo pustite komentar - ob sedemletnici čestitamo in pozdravljamo in želimo še na mnoga leta!

2. Še je čas za obvezno poletno branje, tako rekoč poletno bralno značko: od leve proti desni na blogerski knjižni polici vašega ekrančka se zaenkrat v prvi vrsti drenjata Aljoša Harlamov, ki se je na Metini listi razpisal o barbarih pred knjižnicami in v njih oz. o poletnem branju, ter Striti, ki je imela nekoč zelo rada roza barvo, medtem ko je sanjala o dolgih laseh in jagodni čokoladi, ki je takrat predstavljala Ameriko njenega otroštva.

3. Še je čas, da pomljaskate z jezikom ob Ljubljananjamu, novi kulinarični strani, pri postavitvi katere ima prste vmes tudi Iva Gruden, tista, ki jo radi beremo na blogu Just eat it, na katerem trenutno lahko občudujemo recepte za zelene pite in pice, pa tudi kakšna druge barve se najde: vse je videti zelo užitno.


5. Še je čas, da si pogledate simpatičen filmček, ki sta ga na svojem popotovanju po Vietnamu posnela Miha in Nina.


7. Še je čas in vedno je čas za pripravo aromatičnih indijskih piškotov brez glutena, zato pa s kardamomom, koriandrom, cimetom, muškatnim oreščkom in pomarančno lupinico - sliši se tako omamno dišeče, postopek priprave pa je zelo zanimiv in še brez peke, da bodo zagotovo hit poletja (in jeseni, zime ...) - recept najdete v brlogu Tolste nutrije.

Đubox vam želi lepo poletje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...