Kakšno je pravo testo za pico? Mora biti v testu kvas? Je pica iz listnatega testa slana pita? Je razlika med pito in pico zgolj v eni črki? Kakšna je pica iz kislega testa? Kaj je sploh kislo testo?
Odgovorov na zgornja vprašanja morda ne boste našli niti pri Mojci, ki je hrustljavo listnato testo obložila s pregrešnim nadevom iz fig in kremnega sira, niti pri Klemenu, ki je nanj naložil paradižnikovo omako, zelenjavo, sir, semena in začimbe in tako dobil slastno pico, niti pri Nataši, ki je spet čarala iz testa brez kvasa ter iz njega naredila pice z domačo mocarelo, boste pa vsekakor ugotovili, da je treba čim prej zavihati rokave, zamesiti testo po izbiri in speči nekaj okusnega - kakšno testo in nadev boste izbrali in kako boste končnemu izdelku rekli, pa prepuščamo vam.
Ni komentarjev:
Objavite komentar