ponedeljek, 21. julij 2014

Rutina in blogi

Vir.
Pisci Retrospektive so že na dopustu in stran od rutine, o kateri so pred odhodom posneli zanimiv filmček, ki prikaže, kako je videti vsakdan večine od nas: precej dolgočasno, nič posebnega, predvsem pa od jutra do večera precej natrpan z vsem, kar se mora, od vstajanja do spanja, zato za blog marsikdaj zmanjka energije in časa. Naj vas filmček spodbudi, da kdaj v svoji rutini najdete kak košček časa še za kaj drugega, predvsem za vaš blog. 

Vir.
O blogih je treba dodati še nekaj besed: na Jinovem svetu (in že prej na Twitterju) smo namreč zasledili, da Peter Filec ustvarja seznam vseh slovenskih blogerjev, ki ga bo objavil na svojem blogu. Super: take ideje so vedno dobrodošle in z zanimanjem bomo spremljali, kaj bo nastalo, lepo bi bilo le, če bi avtor kot enega od virov svoje ideje poleg raziskave blogerjev v Sloveniji,1 ki se v zadnjem času  navdušeno deli po tviterjih, navedel še Đubox. 

Da avtor zanj ni vedel, ni mogoče, saj se je prav v času (12. junija), ko je objavil svojo idejo, prijavil na našo čakalno listo, da je naša lista slovenskih blogov nekaj podobnega kot njegov seznam pa je tudi lahko jasno prav vsakomur. 

Čisto fino se nam zdi, če Đubox komu predstavlja navdih, ker to pomeni le, da je naša ideja dobra, o dejstvih, ki smo jih napisali zgoraj pa naj (medtem ko se mi grizemo v jezik) sodijo bralci.
_________________

[1] V predstavitvi rezultatov raziskave so na fotografijah osebe, ki naj bi predstavljale blogerje, videti grozljivo zdolgočasne in naveličane vsega, kaj šele, da bi v prostem času pisale blog. Minus za raziskavo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...